Dilluns, 26 de Febrer de 2018
  


Normativa

El principal objectiu de Tracks Maresme és ser respectuós amb el medi ambient, per això no deixarem marques ni senyals al terreny i la ruta es farà integrament amb GPS.

Els tracks els descarregarem als vostres GPS a les instal·lacions de Tracks Maresme, on també us lliurarem la bossa d’obsequis, mapa i la fulla de control de pas, que haureu de retornar degudament segellada per tal d’aconseguir el mallot exclusiu de Tracks Maresme.

En el cas de no disposar de GPS, es pot llogar un en les mateixes instal·lacions.

Si la ruta es realitza amb un guia de Tracks Maresme, s’hauran de seguir les seves indicacions en tot moment.

Les imprevisions meteorològiques no seran motiu de la suspensió de l’activitat, ja que es tracta d’una aventura a l’aire lliure.

Des de Tracks Maresme us preguem respectar el medi ambient i recollir tot els papers, embolcalls, i qualsevol objecte que pugui embrutar-lo.
Consells

No es necessari transportar molt pes a sobre. La majoria del recorregut transcorre per senders i camins amb fortes pujades i baixades. Tracks Maresme disposa d’un servei de transport d’equipatge (consultar serveis).

La bicicleta ha d’ estar en perfectes condicions, recomanem una revisió abans de venir. Al finalitzar i començar etapa s’hauria de tornar a revisar i reparar-la si fos necessari, així com engreixar els seus components. Podeu trucar a Tracks Maresme i en el cas de necessitar recanvis o inclús un mecànic us el faríem arribar.

Material recomanable:

- Roba: Guants, mallot màniga curta, mallot màniga llarga, culotte, paravents, jaqueta (depenent de l’ època de l’any), casc i sabates de bici.

- Recanvis bici: Càmeres, tronxacadenes, bomba d’aire, patilla de recanvi i oli.

- Beguda isotònica o aigua i menjar energètic. No obstant, trobareu alimentació i beguda en els diferents pobles que aneu passant, així com algunes fonts per el recorregut.

- Piles de recanvi per el GPS

- Càmera de fotografies, segur que l’utilitzareu!!

No oblideu segellar el full de pas en cada control i entregar-ho al finalitzar la ruta, serà la vostre garantia per aconseguir el mallot exclusiu de Tracks Maresme.

És recomanable tenir una assegurança o estar federat. Tracks Maresme no es fa responsable dels possibles accidents dels participants.

En el cas de qualsevol incident o voler abandonar la ruta, podeu trucar al número de telèfon que trobareu al full de control de pas.

Recordeu que Tracks Marseme és un repte, no una competició, valoreu la vostre capacitat física, per tal de gaudir i acabar el recorregut.


Events esportius

Tracks Campus

Rutes Tracks

Diable Sherpatour Tracks del Penedès Tracks dels Volcans Tracks de Bandoler Tracks Eutiches Costa Brava Tracks Tramun Tracks Pallars Tracks dels Volcans Tracks Ordesa Tracks Euskadi Tracks Ibiza Tracks de Mallorca Tracks Fuerteventura
© 2018 TRACKS MARESME
C/ Lluis Jover, 63 08340 Vilassar de Mar || Tel. +34 654 07 62 61 || info@tracksmaresme.com || Avís legal || Crèdits web